>>Guest book
.:Obczay:.
.:Doday:.
>>Past
2024 listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń
>>Links
{linki}
Bo ja się uczę największej sztuki życia-usmiechać się zawsze i wszędzie i bez rozpaczy znosić bóle i nie żałować tego co przeszło i nie bać się tego co będzie...
Lecz ja, bedac biednym,posiadam tylko sny,rozlozylam me sny,
pod twymi stopami... Stapaj lagodnie.Gdyz wstepujesz na me sny
Jesli któregos dnia poczujesz, ze chce Ci sie plakac. Zadzwon do mnie...Nie obiecuje, ze Cie rozbawie, ale moge plakac razem z Toba...
Jesli któregos dnia zapragniesz uciec, nie bój sie do mnie zadzwonic...Nie obiecuje, ze Cie zatrzymam, ale moge pobiec z Toba...
Jesli któregos dnia nie bedziesz chcial nikogo sluchac. Zadzwon do mnie....Obiecuje byc wtedy z Toba i obiecuje byc cicho...
Ale jesli któregos dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze...
Przybiegnij do mnie bardzo szybko. Moge Cie wtedy potrzebowac...
Twój przyjaciel
Jak jesienny bledny lisc, Takie jest zycie czlowieka,
Nie wie skad przyszedl, Dokad ma isc,I co go w zyciu czeka.
Pospolity przyjaciel nigdy nie widzial Twojego placzu.Prawdziwy Przyjaciel ma ramiona przemokle Twoimi lzami.
Pospolity przyjaciel nie zna imion Twoich Rodziców.Prawdziwy Przyjaciel ma ich numery telefonów notesie.
Pospolity przyjaciel przynosi butelke wina na prywatke. Prawdziwy Przyjaciel przychodzi wczesniej i pomaga gotowac i zostaje dluzej, aby sprzatac.
Pospolity przyjaciel bedzie zly, jak go obudzisz Twoim telefonem.Prawdziwy Przyjaciel zapyta dlaczego to zajelo Ci tak dlugo.
Pospolity przyjaciel próbuje rozmawiac z Toba o Twoich problemach.Prawdziwy Przyjaciel pomaga Ci je rozwiazac.
Pospolity przyjaciel, gdy Cie odwiedza, zachowuje sie jak Gosc.
Prawdziwy Przyjaciel otwiera sam lodówke i czuje sie jak u siebie w domu.
Pospolity przyjaciel mysli, ze przyjazn skonczona, jak jest jakis problem.Prawdziwy Przyjaciel wie, ze "prawdziwych przyjaciól poznajemy w biedzie".
Pospolity przyjaciel oczekuje, ze zawsze bedziesz przy nim, jak ma klopoty.Prawdziwy Przyjaciel stara sie zawsze byc przy innej osobie, która ma klopoty
Nie zrywaj nici przyjazni bo nie wiesz czym grozi zerwanie.
Choc nitke zwiazesz Wezel na zawsze zostanie
Look into my eyes you will see what you mean to me. Search you heart,search your soul,and when you find me there you´ll search no more.Don´t tell me it´s not worth trying for.you can´t tell me it´s not worth dying for.You know it´s true everything I do I do it for you.
.....
MaDe By SaYaN
FoR **SzAbLoNy**
.....
|